Waarom individuele coaching?
Mensen zoeken coaching om twee redenen: omdat ze problemen hebben of omdat ze iets nieuws willen leren of doen.

Soms is het een combinatie: je hebt problemen omdat wat je doet niet (meer) bij je past, of je bent iets nieuws aan het leren waarbij je jezelf tegenkomt.

Meestal speelt coaching zich af op het raakvlak van de uiterlijke en de innerlijke wereld.

Wat kenmerkt mijn stijl van coaching?
Iedere coach is anders. Mijn coachingsstijl wordt gekleurd door mijn boeddhistische achtergrond. Ik ga er vanuit dat je al goed bent, en dat wijsheid in jezelf zit. Ik help je om knopen te ontwarren, helderheid te krijgen en zelf antwoorden op je vragen te vinden. Ik werk intuïtief en heb geen vooropgezet plan: meestal ontvouwt een coachingsgesprek of -traject zich vanzelf.

Meestal beginnen we een sessie met een korte geleide meditatie. Soms vraag ik iemand om een tekening te maken. Je hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren of tekenen!

Waarvoor kun je bij me terecht?
Om dichter bij jezelf te blijven, om meer van jezelf te houden, om bewuster te worden, om prioriteiten helder te krijgen en in beweging te komen, om doelen te realiseren in je onderneming, voor meditatie en innerlijke rust.

Lees meer over mijn visie op coaching in mijn blog:
Coaching is ruimte 

Hoeveel gesprekken?
Vaak ben je al geholpen met één gesprek, soms is het een traject van bijvoorbeeld vier gesprekken. Af en toe komt iemand voor een keer of tien. Je kunt ook af en toe afspreken, op de momenten dat je er het meest behoefte aan hebt.

Tarief
Het tarief voor een coachingssessie van anderhalf uur is € 70 (incl. btw). Als je een minimum-inkomen hebt, en toch graag coaching wil, neem dan contact op, dan overleggen we wat voor jou haalbaar is.

Als coaching is gerelateerd aan je werk, kun je het onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomstenbelasting.

Contact opnemen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.